Naslovna strana / Tumačenje uporednog horoskopa
Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata?
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Tumačenje uporednog horoskopa - Sloboda Mićalović & Vojin Ćetković
Sloboda Mićalović (Leskovac, Srbija | 21/08/1981 00:00)
Pogledajte tumačenje natalne karte za ovu osobu
Vojin Ćetković (Kruševac, Srbija | 22/08/1971 00:00)
Pogledajte tumačenje natalne karte za ovu osobu
Tumačenje prikazanih tranzita urađeno je pod pretpostavkom da ste ispravno upisali podatke o vremenu i mestu rođenja. Za vreme (21/08/1981 00:00) i mesto rođenja (Leskovac, Srbija) letnje računanje vremena (DST) je isključeno (vremenska zona Europe/Belgrade | GMT 1.0). Za vreme (22/08/1971 00:00) i mesto rođenja (Kruševac, Srbija) letnje računanje vremena (DST) je isključeno (vremenska zona Europe/Belgrade | GMT 1.0)
Sloboda Mićalović & Vojin Ćetković - Prikaz uporedne natalne karte
Uporedni horoskop prestavlja astrološki prikaz odnosa dve osobe. Svaka osoba poseduje svoju natalnu kartu određenu danom rođenja a kojom je prikazan raspored planeta u trenutku rođenja. U interakciji sa drugim osobama aspekti naše natalne karte kreiraju poseban odnos sa astrološkim aspektima natalne karte te druge osobe i kreiraju posebne veze i energije. Za razliku od drugih generalnih tumačenja odnosa između osoba kao što je "da li se Strelac dobro slaže sa Bikom?" ovaj prikaz daje detaljan uvid u natalne karte svake osobe i kompleksan odnos planeta i njihov međusobni uticaj što rezultira jedinim ispravnim tumačenjem mogućeg odnosa dve osobe zasnovanim na tačnim tumačenjima konkretne dve osobe, odnosno uporednim prikazom njihovih natalnih karti, umesto generalizovanja.

Bez obzira na količinu harmonije između vas, uvek će uvek biti individualne planetarne energije. Interplanetarni aspekti su sortirani od najkritičnijih do najharmoničnijih. Zašto su najkritičniji planetarni aspekti navedeni prvi? Zato što su ove energije najvažnije za rad i transformaciju u vašem odnosu sa drugom osobom. Dobra energija dolazi prirodno ali neusaglašena energija mora se pretvoriti u pozitivnu energiju ako želimo maksimalno iskoristiti bilo kakav odnos, emotivni ili poslovni.

Koristite svoje najbolje energije kako biste poboljšali i prevazišli najteže aspekte uporednog horoskopa.
Grafički prikaz uporedne natalne karte
Stepen međusobne usklađenosti
Stepen komplementarnosti, odnosno slaganja ili neslaganja dve osobe je numerički prikaz mogućeg odnosa ove dve osobe. Pozitivan broj veći od 10 je prosečna harmonija. Verovatno želite da vidite broj veći od +30 koji bi ukazao na veću osnovnu harmoniju između vas. Odnos dve osobe nije harmoničan ukoliko je prikazan negativan broj jer to ukazuje na nesklad između vas.

Vaš odnos međusobnog slaganja 21.09
21.09
-1000+200
Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Tumačenje uporednog prikaza natalnih karti
Merkur kvadrat Saturn - Sloboda Mićalović je Merkur, Vojin Ćetković je Saturn
Stepen slaganja: -14.32 - neusklađen odnos
S
W
#
Vojin Ćetković je vrlo kritična, zahtevna, neodobravajuća osoba sa obeshrabrujućim stavom prema partneru. Vojin Ćetković oštro presuđuje ili omalovažava dostignuća i ideje koje ima Sloboda Mićalović. Vojin Ćetković takođe može doneti brige ili neku vrstu ograničenja koje Sloboda Mićalović teško podnosi. Vojin Ćetković može uticati na samopouzdanje i rast ozlojeđenosti kod druge osobe osim ukoliko se Sloboda Mićalović na neki način zaštititi duhovno. Saradnja je teška kada je ovaj aspekt aktivan osim ukoliko nema mnogo dobrih aspekata koji bi mogli da nadoknade to. Mnogi ciljevi koje ima Sloboda Mićalović se mogu susresti sa kašnjenjem realizacije zbog prepreka koje Vojin Ćetković može da postavi na put. Sloboda Mićalović će povremeno izgledati iritantno iz ugla iz kog Vojin Ćetković posmatra. Vojin Ćetković predstavlja izazov koji može pomoći da se Sloboda Mićalović razvija i raste.
Sunce kvadrat Uran - Sloboda Mićalović je Uran, Vojin Ćetković je Sunce
Stepen slaganja: -5.95 - neusklađen odnos
X
Q
#
Postoji konflikt individualnosti u ovoj kombinaciji. Nepredvidljivost kojom odiše Sloboda Mićalović održava u neizvesnosti osobu kao što je Vojin Ćetković. Sloboda Mićalović može reagovati nervozno na uticaj koji ima Vojin Ćetković i pobuniće se protiv bilo kakvog autoritarnog stava koji Vojin Ćetković pokazuje. Saradnja se retko postiže kada se ovaj aspekt pojavi u natalnim kartama. Ovaj aspekt često uzrokuje razdvajanje ili grčeve u vezama. Osim ako ste oboje staloženi i samodisciplinovani, ovakva veza verovatno neće zadovoljiti nijedno od vas dvoje. Mogu postojati nasilne reakcije. Sloboda Mićalović se suprotstavlja težnjama koje ima Vojin Ćetković i oboje ste nestrpljivi i buntovni jedno prema drugom.
Sunce kvadrat Neptun - Sloboda Mićalović je Sunce, Vojin Ćetković je Neptun
Stepen slaganja: -5.48 - neusklađen odnos
Q
Y
#
Vojin Ćetković će pokazati dvosmilene, obmanjujuće karakteristike u svojoj reakciji prema partneru. Sloboda Mićalović će se osećati zbunjeno. Ne postoji poverenje između vas dvoje. Vojin Ćetković može biti pogrešno procenjena osoba, izgledati podložno uticaju koji ima Sloboda Mićalović a koji će suptilno izbegavati. Problemi ili situacije izazvane ovim neskladnim aspektom nikada nisu prilično loše kako izgledaju niti dobre kako mogu ponekad izgledati. Ovaj aspekt je težak za brak jer uzrokuje nerazumevanje, sumnju, konfuziju, prevaru i nepoverenje obe osobe.
Venera kvadrat Uran - Sloboda Mićalović je Uran, Vojin Ćetković je Venera
Stepen slaganja: -4.16 - neusklađen odnos
X
T
#
Ovaj aspekt je podsticajan ali će Sloboda Mićalović izgledati neizvesno, nepredvidivo i nepouzdano partneru kao što je Vojin Ćetković. Iako uzbudljiva i zanimljiva ova romansa može biti razočaravajuća ili čak nesrećna. Možda ste često promenljivog raspoloženja prema partneru i možda nećete moći računati jedno na drugo. Možda postoje promene emocija, obostrano razočaranje i razdvajanje. Osim ukoliko nema mnogo dobrih aspekata za balansiranje ovog aspekta, nije preporučljivo za brak.
Saturn konjukcija Uran - Sloboda Mićalović je Saturn, Vojin Ćetković je Uran
Stepen slaganja: -4.13 - neusklađen odnos
W
X
!
Sloboda Mićalović pomaže svojim oprezom i razmišljanjem genijalnost koju poseduje Vojin Ćetković prilikom pronalaženja praktičnih i konstruktivnih rešenja. Osobine koje ima Vojin Ćetković mogu stimulisati materijalne ambicije partnera, dok pogledi i stavovi mogu sprečavati pojavu anksioznosti i mogućnost da se pretvore u strah. Vojin Ćetković čini da Sloboda Mićalović postane progresivnija osoba prilagodljiva promenama. Opreznost i želja za konsolidacijom tipična za osobu kao što je Sloboda Mićalović drži potrebu za nezavisnošću koju ispoljava Vojin Ćetković da ne proizvede nestabilnost ili neodgovornost. Sloboda Mićalović mora pokazati fleksibilnost dok Vojin Ćetković mora prihvatiti odgovornost ako želite da ovaj aspekt radi na obostranu korist. Ova kombinacija može biti dobra za razne vrste poslovnih partnerstava u kojima su kreativne sposobnosti, pronalasci ili bilo koja druge aktivnosti u kojima su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković dobri. U braku će biti potrebno mnogo strpljenja. Sloboda (Uran) i ropstvo (Saturn) su kontradiktorni instinkti koji se mogu ujediniti samo kada postoji potpuno razumevanje, prava ljubav i poštovanje.
Sunce kvadrat Jupiter - Sloboda Mićalović je Sunce, Vojin Ćetković je Jupiter
Stepen slaganja: -3.98 - neusklađen odnos
Q
V
#
Ovaj aspekt nije zapravo aspekt sukoba ali je malo manje ljubaznost nego u povoljnijim aspektima Sunce-Jupiter. Sloboda Mićalović može biti u iskušenju da prebacuje odgovornost na partnera. Spremnost ka pomoći obično je jednostrana, retko recipročna. Vojin Ćetković može obećati više nego što može pružiti. Može doći do sukoba između težnji, ideala ili etike kada je u pitanju Vojin Ćetković i materijalne ambicije kada je u pitanju Sloboda Mićalović. Sloboda Mićalović može očekivati više nego što Vojin Ćetković može dati. Ako je većina aspekata uporednog horoskopa harmonična, ovaj aspekt može biti lako rešen u protivnom mora biti označen kao ne preterano dobar.
Mesec kvadrat Mars - Sloboda Mićalović je Mesec, Vojin Ćetković je Mars
Stepen slaganja: -2.53 - neusklađen odnos
R
U
#
Ovaj aspekt može pokazivati privlačnost u nekim slučajevima ali privlačnost je obično privremena osim ukoliko nema mnogo drugih povoljnih aspekata u poređenju natalnih karti kako bi se osnažila dugotrajnost. Vojin Ćetković može veoma iritirati što će Sloboda Mićalović osetiti na svojoj koži. Aktivnosti koje preduzima Vojin Ćetković mogu uznemiriti raspoloženje partnera. Ovaj aspekt izaziva ozbiljne konflikte ličnosti. Kada se radi o ljubavi i braku možda postoji snažna privlačnost ali jednako snažne emocionalne reakcije. Ako ženski Mars aspektektuje muški Mesec ona će imati tendenciju da kritikuje. Vojin Ćetković će se ponašati nepristojno prema partneru. Sloboda Mićalović će reagovati preosetljivo na ponašanje kakvo ima Vojin Ćetković.
Merkur konjukcija Merkur - Sloboda Mićalović je Merkur, Vojin Ćetković je Merkur
S
S
!
Stepen slaganja: 0.00 - neutralan odnos
Ovo je vrlo dobar aspekt između dve natalne karte jer pokazuje sličnost ideja i procesa rezonovanja. Podstiče razumevanje i saglasnost. Dobra intelektualna stimulacija je čak i tamo gde može postojati različit nivo obrazovanja. Vas dvoje imaćete mnogo zajedničih tema za razgovar i složiće se u većini, barem u načelu. Vaša dva uma uče mnogo od jedno od drugog. Ovaj aspekt podstiče konverzaciju koja oživljava vašu povezanost.
Mesec konjukcija Merkur - Sloboda Mićalović je Merkur, Vojin Ćetković je Mesec
Stepen slaganja: 0.00 - neutralan odnos
S
R
!
Osećanja i psihička percepcija u kombinaciji sa inteligencijom. Ovaj aspekt ukazuje na brzu percepciju ideja jedne osobe od strane druge. Postoji mentalni afinitet i apsolutna mentalna povezanost kvaliteta obe osobe. Ovaj aspekt olakšava razgovor i dobro razumevanje između vas dvoje. Ovaj aspekt može unaprediti mentalni razvoj vas i vašeg partnera. Mnogi obostrani interesi će biti podstaknuti. Često postoji telepatska projekcija misli.
Sunce konjukcija Sunce - Sloboda Mićalović je Sunce, Vojin Ćetković je Sunce
Q
Q
!
Stepen slaganja: 0.00 - neutralan odnos
Vaše kreativne snage zahtevaju koordinaciju. Ljudi rođeni u istom znaku ili će biti neobično kompatibilni ili će iritirati jedni druge. Sve zavisi od drugih aspektata u natalnim kartama. Ako imate mnogo zajedničkih osobina, ovaj aspekt pomaže razumevanju i saglasnosti ili će izazvati najveći antagonizam, rivalitet ili dosadu. Ako imate dosta zajedničkih interesovanja, ova kombinacija može doneti dosta povezanosti. Verovatno je bolje ako postoji nekoliko godina razlike u godinama između vas dvoje. Da li je ova kombinacija aspekata povoljna za brak zavisi od pozicija Sunca i Meseca, kao i odgovarajućeg odnosa Meseca i drugih planetarnih pozicija i aspekata.
Venera konjukcija Pluton - Sloboda Mićalović je Venera, Vojin Ćetković je Pluton
Stepen slaganja: 0.00 - neutralan odnos
T
Z
!
Vojin Ćetković je osoba sposobna da bude zahtevna, ljubomorna i posesivna prema partneru. Ovim aspektom se mogu ostvariti uzajamne koristi udruživanja na ekonomski ili socijalni način. On donosi rekonstrukciju vrednosti u ovoj zajednici. Velika poteškoća finansijske prirode koja bi mogla dovesti do antagonizma, pogrešnih impresija i nametanja može, kad je Sloboda Mićalović u pitanju, doneti deblji kraj. U romansi, Vojin Ćetković može imati degradirajući uticaj na partnera kao što je Sloboda Mićalović, bilo zbog vulgarnosti ili seksualnih zahteva. Ostali aspekti moraju se uzeti u razmatranje kako bi se odredilo da li je ovaj aspekt blag ili ozbiljan test prema moralnoj prirodi vas dvoje.
Sunce sekstil Pluton - Sloboda Mićalović je Pluton, Vojin Ćetković je Sunce
Stepen slaganja: 0.00 - harmoničan odnos
Z
Q
'
Ne postoji puno reakcije ovde. Ovaj aspekt može biti povoljan za razmenu ideja. To podstiče preduzetništvo i ambicije u oboma. To može biti povoljno poslovnim ili političkim udruženjima, a posebno dobro ako su obe osobe angažovane na istraživačkim ili promotivnim aktivnostima.
Venera trigon Neptun - Sloboda Mićalović je Neptun, Vojin Ćetković je Venera
Stepen slaganja: 1.89 - harmoničan odnos
Y
T
$
Postoji uzajamna simpatija, velikodušnost, ljubaznost, tiha naklonost i predanost. Mnogi obostrani interesi su stimulisani, posebno iz umetnosti, muzike, plesa, drame, poezije i fotografije. Interesovanja za duhovno ili ljubav prema prirodi takođe bi se mogli pokazati kod oboje. Zapravo, oni mogu biti uzrok privlačnosti.
Sunce trigon Neptun - Sloboda Mićalović je Neptun, Vojin Ćetković je Sunce
Stepen slaganja: 1.91 - harmoničan odnos
Y
Q
$
Ovaj aspekt ukazuje na duhovnu vezu, puno inspiracije, razumevanja, simpatija, empatija i neobičnu međusobnu osetljivost. Postoji psihička veza ili stimulans interesovanja za duhovno između vas dvoje. Između osoba suprotnog pola, ovaj aspekt inspiriše poštovanje, romantiku, predanost, idealizam, toleranciju i ličnu žrtvu. Odnos sa mnogo saosećanja a ponekad i sažaljenja. Odnos je suptilan ali krije jaku vezu. Ovaj aspekt pomaže u obostranom poverenju. Postoji puno privlačnosti i simpatija između vas. U prijateljskim odnosima, uživanje u muzici i estetici ili metafizičkim interesovanjima osigurava dobar spoj.
Venera sekstil Pluton - Sloboda Mićalović je Pluton, Vojin Ćetković je Venera
Stepen slaganja: 2.00 - harmoničan odnos
Z
T
'
Međusobne koristi mogu se realizovati kroz ovaj odnos na ekonomski ili društveni način. Ovaj aspekt može dovesti do rekonstrukcije vrednosti.
Sunce trigon Mesec - Sloboda Mićalović je Mesec, Vojin Ćetković je Sunce
Stepen slaganja: 2.13 - harmoničan odnos
R
Q
$
Muški i ženski instinkti kod vas dvoje dobro se kombinuju. Ovde postoji harmonija ličnosti, razmena emocija, dobar mentalni afinitet i međusobno razumevanje. Pa ipak, osobine vaših ličnosti se međusobno dopunjuju jer nisu identične. Svako od vas poseduje nešto od prirode druge osobe. Sloboda Mićalović će intuitivno i osetljivo reagovati na to što Vojin Ćetković govori ili čini. Vojin Ćetković se zaštitnički odnosi prema osobi kao što je Sloboda Mićalović. Ovaj aspekt ukazuje na sposobnost postizanja kompatibilnosti i harmonije.
Mars trigon Jupiter - Sloboda Mićalović je Mars, Vojin Ćetković je Jupiter
Stepen slaganja: 3.06 - harmoničan odnos
U
V
$
Ovaj aspekt podstiče aspiracije i ambicije kod oboje. Vi se nadopunjujete, jedno dodaje agresivni duh ambicijama i aspiracijama drugom. Ovaj aspekt podstiče uzajamnu pomoć u postizanju prosperiteta, ali takođe može stimulisati ekstravaganciju ili tendenciju ka špekulacijama. Jedna osoba ohrabruje odvažnost u drugoj. Možda ih oboje podstičetete jedno u drugom. Ovaj aspekt promiviše optimizam, ambiciju i želju za ekspanzijom. Možda postoji zajedničko interesovanje za sport ili ljubav prema prirodi i rekreaciji što pomaže da se konsoliduje prijateljstvo u vezi.
Jupiter konjukcija Uran - Sloboda Mićalović je Uran, Vojin Ćetković je Jupiter
Stepen slaganja: 3.20 - harmoničan odnos
X
V
!
Izražene su humanitarne osobine ličnosti kod oboje. Poštovaćete obostranu potrebu za slobodom i individualnost izražavanja. Možete podstaći razvoj talenta i samoizražavanje, ideale i altruističke poglede jedno kod drugog. Vi inspirišete jedno drugo na mnogo načina. Postoji mnogo podsticaja ideja, ideala i kreativnih aktivnosti kao i za mnoge uzajamne rekreativne užitke. Ovom aspektu je potrebna kontrola, obzirom da postoji tendencija da se preterano pojača samopouzdanje pa postoji mogućnost razvoja poroka koji se kriju u svakoj ličnosti.
Venera sekstil Jupiter - Sloboda Mićalović je Venera, Vojin Ćetković je Jupiter
Stepen slaganja: 3.38 - harmoničan odnos
T
V
'
Ovaj aspekt označava uzajamnu pomoć i obostranu korist. Uživate u istim zabavama i kulturnim stvarima. Ovaj aspekt stimuliše optimizam, samopouzdanje i dobro zdravlje kod oboje. Postoji uzajamno razumevanje, simpatije i ohrabrenje. Pogodan je za razvoj umetničkih, etičkih ili duhovnih crta ličnosti u bilo kome od vas dvoje ili kod oboje.
Jupiter konjukcija Uran - Sloboda Mićalović je Jupiter, Vojin Ćetković je Uran
Stepen slaganja: 4.18 - harmoničan odnos
V
X
!
Izražene su humanitarne osobine ličnosti kod oboje. Poštovaćete obostranu potrebu za slobodom i individualnost izražavanja. Možete podstaći razvoj talenta i samoizražavanje, ideale i altruističke poglede jedno kod drugog. Vi inspirišete jedno drugo na mnogo načina. Postoji mnogo podsticaja ideja, ideala i kreativnih aktivnosti kao i za mnoge uzajamne rekreativne užitke. Ovom aspektu je potrebna kontrola, obzirom da postoji tendencija da se preterano pojača samopouzdanje pa postoji mogućnost razvoja poroka koji se kriju u svakoj ličnosti.
Saturn trigon Saturn - Sloboda Mićalović je Saturn, Vojin Ćetković je Saturn
W
W
$
Stepen slaganja: 4.19 - harmoničan odnos
Vas dvoje možete sarađivati u bilo čemu što uključuje posao ili odgovornost ili kada se rešavaju problemi bezbednosti. Ovo može biti dobar aspekt u braku, poslovanju ili bilo kom tipu partnerstva. Sličan stav prema odgovornosti vam pomaže da se složite i sarađujete kada su poslovne obaveze u pitanju. Obično imate zajedničke ciljeve.
Jupiter trigon Saturn - Sloboda Mićalović je Jupiter, Vojin Ćetković je Saturn
Stepen slaganja: 4.27 - harmoničan odnos
V
W
$
Ovo je dobar aspekt u poslovnim odnosima. Opreznost i konzervativizam koju poseduje Vojin Ćetković dobro se uklapa sa ekspanzivnim, promotivnim sposobnostima i optimizmom za stvaranje dobrih poslovnih politika kojim se odlikuje Sloboda Mićalović. Vas dvoje se možete dobro međusobno savetovati i moći ćete ujediniti svoje napore efikasno.
Mars trigon Jupiter - Sloboda Mićalović je Jupiter, Vojin Ćetković je Mars
Stepen slaganja: 4.35 - harmoničan odnos
V
U
$
Ovaj aspekt podstiče aspiracije i ambicije kod oboje. Vi se nadopunjujete, jedno dodaje agresivni duh ambicijama i aspiracijama drugom. Ovaj aspekt podstiče uzajamnu pomoć u postizanju prosperiteta, ali takođe može stimulisati ekstravaganciju ili tendenciju ka špekulacijama. Jedna osoba ohrabruje odvažnost u drugoj. Možda ih oboje podstičetete jedno u drugom. Ovaj aspekt promiviše optimizam, ambiciju i želju za ekspanzijom. Možda postoji zajedničko interesovanje za sport ili ljubav prema prirodi i rekreaciji što pomaže da se konsoliduje prijateljstvo u vezi.
Venera trigon Saturn - Sloboda Mićalović je Venera, Vojin Ćetković je Saturn
Stepen slaganja: 5.27 - harmoničan odnos
T
W
$
Vojin Ćetković stabilizuje osećanja koja ima Sloboda Mićalović ali se u odnosu može pojaviti sebičnosti ili ljubomora. Sloboda Mićalović može podići samopouzdanje druge osobe kroz simpatiju i naklonost. Ovaj aspekt ohrabruje lojalnost ali se Vojin Ćetković mora čuvati od potrebe da previše potencira na pažnji partnera. U ljubavi i braku Vojin Ćetković može da ohladi osećanja koja ima Sloboda Mićalović osim ako drugi aspekti pokazuju mnogo topline kao odgovor na obe strane. Uticaj koji ima Vojin Ćetković čini brak obavezom. Vojin Ćetković oseća veliku odgovornost prema partneru i ponekad se pojavljuje prevelika opterećenost dobrobiti druge osobe. Vojin Ćetković će znati da kritikuje. Ako se kritika izražava konstantno Sloboda Mićalović će se osećati uvređeno. Ako kritike nisu izražene, Vojin Ćetković će trpeti u sebi. Ovo je dobar aspekt za izgradnju finansijske stabilnosti ako se Sloboda Mićalović posveti partneru i ako oboje volite da radite zajedno. Vojin Ćetković se hrani osećanjima koja Sloboda Mićalović nudi i može se postaviti suviše intenzivno i zahtevno u reakciji sa tipom ličnosti kakva je Sloboda Mićalović. Sloboda Mićalović može biti depresivna osoba ili vremenski ograničena od strane partnera. Ovaj aspekt povećava lojalnost i uzajamnu zavisnost u ljubavi i braku i, ako su drugi aspekti povoljni, ovaj aspekt može biti vrlo dobar. To je aspekt koji podržava izdržljivost.
Venera sekstil Neptun - Sloboda Mićalović je Venera, Vojin Ćetković je Neptun
Stepen slaganja: 5.61 - harmoničan odnos
T
Y
'
Postoji uzajamna simpatija, velikodušnost, ljubaznost, tiha naklonost i predanost. Mnogi obostrani interesi su stimulisani, posebno iz umetnosti, muzike, plesa, drame, poezije i fotografije. Interesovanja za duhovno ili ljubav prema prirodi takođe bi se mogli pokazati kod oboje. Zapravo, oni mogu biti uzrok privlačnosti.
Mesec trigon Mesec - Sloboda Mićalović je Mesec, Vojin Ćetković je Mesec
R
R
$
Stepen slaganja: 8.69 - harmoničan odnos
Ovaj aspekt pomaže u uspostavljanju harmonije između dvoje ljudi. Postoji saglasnost u svim stvarima. Dispozicije su srodne. Ovaj aspekt pomaže i uvećava šanse za harmoniju.
Mesec trigon Merkur - Sloboda Mićalović je Mesec, Vojin Ćetković je Merkur
Stepen slaganja: 11.31 - harmoničan odnos
R
S
$
Osećanja i psihička percepcija u kombinaciji sa inteligencijom. Ovaj aspekt ukazuje na brzu percepciju ideja jedne osobe od strane druge. Postoji mentalni afinitet i apsolutna mentalna povezanost kvaliteta obe osobe. Ovaj aspekt olakšava razgovor i dobro razumevanje između vas dvoje. Ovaj aspekt može unaprediti mentalni razvoj vas i vašeg partnera. Mnogi obostrani interesi će biti podstaknuti. Često postoji telepatska projekcija misli.
Sunce konjukcija Venera - Sloboda Mićalović je Sunce, Vojin Ćetković je Venera
Stepen slaganja: 12.27 - harmoničan odnos
Q
T
!
Težnja kreativne moći usaglašava se sa društvenim ili ljubavnim potrebama. Ovde postoji magnetna privlačnost. Ovaj aspekt ukazuje na emotivnu privlačnost uz dosta simpatija, društvenosti, zajedničkih ukusa i interesovanja. Ovo je aspekt naklonosti, prijateljstva, druženja, velikodušnosti, predanosti, lojalnosti, nesebičnosti jedne osobe prema drugoj, uzajamnog divljenja i ohrabrenja. Vrlo je dobar za porodicu i vernost u braku. Vi se međusobno inspirišete i ohrabrujete i kooperativni ste. Vaše želje i potrebe su komplementarne što dovodi do uživanja u istim zadovoljstvima.
Astrologija poznatih
Pogledajte prikaze natalnih karti poznatih licnosti kao i uporedne horoskope poznatih parova.
Astrološka predviđanja
Uporedni horoskop
Pročitajte šta vas očekuje u narednom periodu na osnovu astroloških pokazatelja vaše natalne karte.