Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata? Registrujte se.
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Venera opozicija Neptun
j
Možda zavaravate sebe, posebno kada su u pitanju veze. Verovatno razmišljate srcem a ne svojom glavom i to može dovesti do različitih vrsta problema. Možda ste previše voljni da se žrtvujete za vaše voljene osobe. Zadržite obe noge na zemlji. Izbegavajte nerealne fantazije.
Vodolija | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Merkur kvadrat Pluton
k
Možete iskusiti verbalni boks meč. Okruženje može širiti nešto što jednostavno nije istina. Nemojte primoravati ljude da vide ispravnost vaših razloga. Budite tolerantnih gledišta prema drugim. Zapamtite, niste uvek u pravu.
Ribe | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars trigon Neptun
l
Ovo je dobar trenutak da se bavite duhovnim aktivnostima. Bićete maštoviti, intuitivni i subjektivni. Usresredite se na svoje unutrašnje JA i pokušajte da komunicirate sa sobom. Budite na usluzi drugima ili radite neki posao u dobrotvorne svrhe. Spokoj može doći pomažući drugima.
Ovan | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Merkur trigon Jupiter
a
Vaše odluke biće odlične. Pravite dobro promišljene planove, široke i fokusirane na detalje i veću sliku. Putovanja, mentalne i fizičke aktivnosti moguće su dok traje ovaj tranzit. Vodite računa o svim pravnim pitanjima i ugovorima. Ovo je dobar period za dugoročne planove.
Bik | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Venera kvadrat Jupiter
b
Verovatno ćete povlađivati sebi dok traje ovaj tranzit. Ovo važi i za konzumiranje i za potrošnju. Lenjost vas može obuzeti danas i bićete razmaženi. Samodisciplina je potrebna u cilju izbegavanja problema sada ili kasnije. Drugi mogu da pomisle da ste suviše razmaženi. Ne odugovlačite.
Blizanci | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Merkur konjukcija Saturn
c
Vaša razmišljanje verovatno će biti fokusirano, organizovano, ciljno a možda i duboko. Uporedo sa ovim može se javiti dodir depresije. Pokušajte da ubacite malo svetla i videćete da svet nije toliko loš kao što izgleda. Usredsredite se na pozitivne misli.
Rak | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars kvadrat Saturn
d
Ovih dana nećete moći da obuzdate svoj nemir i bes. Pazite se padova, povreda, opekotina i nezgoda. Budite oprezni i danas odrađujte stvari polako. Skoncetrišite se i organizujte se kako biste obavili svoje dužnosti. Današnji dan će proći, a sutra je novi dan. Prestanite da brinete.
Lav | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Merkur konjukcija Neptun
e
Vaša mašta radi prekovremeno. Možda ste zainteresovani za duhovne teme ili umetnost i muziku. Vaše mišljenje će težiti da bude idealističko a ne nužno realno. Držite noge na zemlji i glavu iznad oblaka. Zaustavite vaše sanjarenje ukoliko imate posao koji mora da se završi.
Devica | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars konjukcija Mesec
f
Vaše emocije biće isuviše naglašene. Osetljivi ste i možete se osećati ignorisanim od drugih. Prošetajte i dođite u kontakt sa prirodom. Ovo će vam pomoći da skrenete misli sa sebe, zaboravite na stvari iz prošlosti i krenete dalje. Budite prijatni i pristojni sa ženskim osobama.
Vaga | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Uran sekstil Jupiter
g
Možda ćete dobiti neočekivane pogodnosti iz vedra neba. Neočekivane i neobične mogućnosti za rast sada se mogu javiti. Nova prijateljstva mogu nastati koja će vam omogućiti da proširite svoje vidike. Vaša snaga intuicije može isplivati na površinu. Vi ste otvoreni za nove ideje.
Škorpija | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars opozicija Pluton
h
Borbe i takmičenja obeležavaju ovaj aspekt. Ono sto želite da sprovedete nije u skladu sa mogućnostima. Pazite da ne naljutite ljude oko sebe, nećete moći sa njima raditi u budućnosti. Budite smireni i shvatite da je sutra novi dan. Stvari mogu izgledati drugačije nakon nekog vremena.
Strelac | horoskop za period od 13/07/2020 do 19/07/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter sekstil Venera
i
Mir i harmonija biće dominantni u ovom periodu. Ljudi vas vole i vi volite njih. Želećete da pomognete drugima jer ste puni prijateljstva. Finansijske transakcije idu glatko i ima izgleda da ćete privući novac ili materijalne stvari. Odnosi sa partnerom su topli. Postoji ljubav u vazduhu.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Dnevni horoskop
Pratite vaše dnevne astrološke pokazatelje bazirane na vašoj natalnoj karti i uskladite vaše aktivnosti kako biste izbegli neprijatne životne okolnosti.