Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata? Registrujte se.
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Venera konjukcija Uran
j
Osećate se privlačno i ljudi oko vas to osećaju. Intuicija može biti od koristi za neke vrlo pozitivne rezultate. Osećate potrebu za emocionalnom slobodom ali nemojte praviti bilo kakve promene dok ste pod uticajem ovog aspekta. Možete osetiti ljubav na prvi pogled.
Vodolija | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Sunce kvadrat Saturn
k
Možda ćete osetiti tendenciju da budete sebični. Mnogi problemi mogu se ublažiti razmišljanjem o drugim osobama. Osećaj usamljenosti može se pojaviti ali je verovatno samo to, osećaj. Ispunite prvo vaše dužnosti, onda imate puno pravo da počnete da razmišljate o drugim stvarima.
Ribe | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Sunce kvadrat Uran
l
Iznenađenja su moguća u ovom periodu. Ova iznenađenja mogu biti remetilačka. Ona su tu kako bi vam pomogla da se psihički razvijate. Gledajte na njih kao na izazov. Problemi se mogu pojaviti zbog vašeg ekscentričnog ponašanja. Pazite da vas danas vaša impulsivnost ne dovede do nezgode.
Ovan | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Venera
a
Harmonija u društvenim delatnostima je danas izražena. Odnos sa suprotnim polom je ugodan i zadovoljavajuć. Bićete romantični. Pokazite da brinete o nekome i da vam je stalo, oni će znati da to cene. Očistite kuću i preuredite je kako ste planirali. Učinite svoje okruženje lepšim.
Bik | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter sekstil Uran
b
Možda ćete dobiti neočekivane pogodnosti iz vedra neba. Neočekivane i neobične mogućnosti za rast sada se mogu javiti. Nova prijateljstva mogu nastati koja će vam omogućiti da proširite svoje vidike. Vaša snaga intuicije može isplivati na površinu. Vi ste otvoreni za nove ideje.
Blizanci | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Mars
c
Ovaj tranzit donosi veliku količinu energije. Pokretačka energija, inicijativa i fizička energija su dostupne u izobilju. Osnovna ideja je da se bude uključen u nešto i odraditi stvari dok je povoljan period.
Rak | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Venera opozicija Neptun
d
Možda zavaravate sebe, posebno kada su u pitanju veze. Verovatno razmišljate srcem a ne svojom glavom i to može dovesti do različitih vrsta problema. Možda ste previše voljni da se žrtvujete za vaše voljene osobe. Zadržite obe noge na zemlji. Izbegavajte nerealne fantazije.
Lav | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Venera konjukcija Mars
e
Postoji potreba za ljubavlju i stvarima koje čine da se osećate dobro. Vaša želja je jaka dok traje ovaj tranzit, uključujući i želju za suprotnim polom. Koristite kreativnu energiju za stvaranje, muziku ili pozorište. Obuzdajte svoju potrebu za jelima koja su previse slatka ili začinjena.
Devica | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter trigon Mars
f
U ovom periodu proširite i pretočite nove planove u delo. Poslovni poduhvati su potencirani, visoko obrazovanje, pravna pitanja, duhovna nastojanja i dobrotvorne akcije. Sreća je svuda oko vas ali morate učiniti nešto kako bi se to i dogodilo. Nemojte samo sedeti i čekati da ona dođe vama.
Vaga | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars trigon Mesec
g
Vaše emocionalno stanje bi trebalo da bude veoma pozitivno. Osećate se jako dobro i puni ste energije. Šarmantni ste, seksi i harizmatični. Saradnja sa ženskim osobama i sa javnošću će ići lako u ovom trenutku. Izrazite sebe kroz neku vrstu emocionalnog izražavanja ili aktivnosti.
Škorpija | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter sekstil Mesec
h
Osećaćete se pažljivim i ljubaznim u svim ličnim odnosima. Imate priliv osećanja i emocija iz prošlosti koja su prijatna. Poslovne aktivnosti u vezi sa hranom, domaćim proizvodima ili uslugama kao i nekretninama ići će glatko. Odnosi sa ženama i široj javnosti su produktivni.
Strelac | horoskop za period od 18/03/2019 do 24/03/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter opozicija Jupiter
i
Mogući su sukobi vezani za obrazovanje ili finansijska pitanja. Savete za brzo bogaćenje sada treba izbegavati. Beskorisna putovanja mogu potrošiti vaše vreme i novac. Nemojte zagristi više nego što možete progutati i ne davajte obećanja koja ne možete ispuniti.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Dnevni horoskop
Pratite vaše dnevne astrološke pokazatelje bazirane na vašoj natalnoj karti i uskladite vaše aktivnosti kako biste izbegli neprijatne životne okolnosti.