Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata?
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Sunce kvadrat Merkur
j
Problemi se mogu javiti zbog previše snažnog pritiska da ostali vide stvari onako kako ih vi vidite. Nećete biti otvoreni za slušanje stavova drugih u onoj meri koliko se zalažete za svoje. Sporovi se mogu izbeći tako što ćete više slušati a manje govoriti. Nemojte biti preterano kritični.
Vodolija | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Sunce konjukcija Pluton
k
Osećaćete se dobro na poslu, snažne volje i snage. To će se iskazati kao želja da se izgradi nešto novo ili će se pojaviti u nekoj vrsti želje da kontrolišete nekoga. Shvatite da ne možete kontrolisati bilo koga, nego sebe. Koristite energiju da dobijete veću samokontrolu.
Ribe | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars opozicija Uran
l
Osećaćete neku vrstu pobune protiv ljudi koji su oko vas u ovom periodu. Postoji određena brzopletost i bićete u iskušenju da popustite. Ova impulsivnost i vaša brzopletost može dovesti do narušavanja odnosa. Troškovi mogu biti visoki. Vi se verovatno nećete pomiriti sa ograničenjima.
Ovan | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Sunce opozicija Jupiter
a
Naredni period biće pun optimizma i samopouzdanja. Vaša jedina opasnost je da postanete preterano samopouzdani. Nemojte zagristi više nego što možete progutati. Obratite pažnju na sklonost ka laznom ponosu i preteranoj popustljivosti u hrani i piću. Ne trošite previše.
Bik | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Merkur trigon Saturn
b
Imate oštro oko za detalje i praktičan rad će vam prijati. Vaša razmišljanja su duboka, praktična, organizovana i ciljna. Vi ste svesni svake misli i greške i vaš rad u ovom periodu biće usmeren ka preciznosti. Planovi su dobro promišljeni, zbog toga, verovatno ćete uspeti.
Blizanci | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Sunce kvadrat Saturn
c
Možda ćete osetiti tendenciju da budete sebični. Mnogi problemi mogu se ublažiti razmišljanjem o drugim osobama. Osećaj usamljenosti može se pojaviti ali je verovatno samo to, osećaj. Ispunite prvo vaše dužnosti, onda imate puno pravo da počnete da razmišljate o drugim stvarima.
Rak | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Venera sekstil Uran
d
Vi ste šarmantni, duhoviti i drugi vas žele u svojoj blizini. Vi odišete nekim magnetizmom koji privlači ljude vama. Neobične ideje ili načini da zaradite novac mogu isplivati na površinu. Postoji osećaj strujanja energije kroz vas i osećate kao da bi se nešto moglo dogoditi.
Lav | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Sunce sekstil Neptun
e
Biće korisno ako nađete vremena da pomognete drugima. Pronađite nešto umetničko kroz šta možete kanalisati svoju kreativnost i svoju dušu. Kreativne aktivnosti mogu biti važno sredstvo preko kojeg ostvarujete svoje ciljeve. Idealizam je u ovom periodu na visokom nivou.
Devica | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Venera
f
Ovo bi trebao da bude veoma harmoničan i lagan period za vas. Vaš glavni cilj treba da bude kontrola nad preteranim konzumiranjem hrane i pića ili u pogledu trošenja novca. Tokom ovog tranzita ćete se verovatno oduševiti nečim. Samo nemojte da se zanesete suviše.
Vaga | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Uran sekstil Jupiter
g
Možda ćete dobiti neočekivane pogodnosti iz vedra neba. Neočekivane i neobične mogućnosti za rast sada se mogu javiti. Nova prijateljstva mogu nastati koja će vam omogućiti da proširite svoje vidike. Vaša snaga intuicije može isplivati na površinu. Vi ste otvoreni za nove ideje.
Škorpija | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter opozicija Saturn
h
Pravne i poslovne teškoće mogu nastati tokom ovog tranzita. Ne pravite važne promene u ovom trenutku. Može doći do sukoba između profesionalnih i porodičnih obaveza. Krećete se između optimizma i pesimizma. Greške iz prošlosti mogu isplivati na videlo i izazvati nevolje.
Strelac | horoskop za period od 28/09/2020 do 04/10/2020
Aktivan astrološki aspekt: Merkur konjukcija Uran
i
Misli vam jure oko glave poput električne energije. Nove i originalne ideje bombardovaće vaš um i želite da ih izrazite u komunikaciji sa prijateljima. Izbegavajte brze zaključke i usporite svoj um. Obratite pažnju na ono što radite tako da ne dođe do nezgode.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Astrologija poznatih
Pogledajte prikaze natalnih karti poznatih licnosti kao i uporedne horoskope poznatih parova.
Astrološka predviđanja
Uporedni horoskop
Pročitajte šta vas očekuje u narednom periodu na osnovu astroloških pokazatelja vaše natalne karte.