Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata?
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Venera opozicija Neptun
j
Možda zavaravate sebe, posebno kada su u pitanju veze. Verovatno razmišljate srcem a ne svojom glavom i to može dovesti do različitih vrsta problema. Možda ste previše voljni da se žrtvujete za vaše voljene osobe. Zadržite obe noge na zemlji. Izbegavajte nerealne fantazije.
Vodolija | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Mars kvadrat Saturn
k
Ovih dana nećete moći da obuzdate svoj nemir i bes. Pazite se padova, povreda, opekotina i nezgoda. Budite oprezni i danas odrađujte stvari polako. Skoncetrišite se i organizujte se kako biste obavili svoje dužnosti. Današnji dan će proći, a sutra je novi dan. Prestanite da brinete.
Ribe | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Mars trigon Venera
l
Šarmantni ste i privlačni za suprotan pol. Drugi nalaze lepotu i harmoniju u vama. Danas je vaš dan. Vi takođe nalazite lepotu u drugima. Romantika je u vazduhu i vi ste spremni za nju. Umetnost, muzika i sve sto podiže duh je pravi izbor za vas. Recite voljenima kako se osećate.
Ovan | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Venera opozicija Venera
a
Verovatno ste prilično samopopustljivi u ovom trenutku i verovatno nećete završiti planiran posao dok traje ovaj tranzit. Obratite pažnju na potrošnju i budite pažljiviji. Ne zaključujte ugovorne obaveze dok traje ovaj tranzit jer nećete biti zadovoljni sa rezultatima kasnije.
Bik | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Mesec kvadrat Jupiter
b
Neke razmirice mogu nastati sa članovima porodice. Preterana sentimentalnost može dovesti do nesuglasica u odnosima ili vezama. Vaše odluke mogu biti neispravne u ovom periodu. Preterano konzumiranje hrane često je u ovom tranzitu. Ne davajte obećanja koja ne možete ispuniti.
Blizanci | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Venera trigon Saturn
c
Možete razviti ideje za organizovanje poslovnih aktivnosti u okviru ovog tranzita. Osećate se rezervisano u svakom nastojanju koje se odnosi na vezu. Ovo je dobar trenutak da započnete novu vezu, možda sa nekom starijom osobom. Poslovi sa zakonom trebalo bi da idu glatko.
Rak | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Merkur sekstil Jupiter
d
Vaše odluke su odlične u ovom periodu. Pravite dobro promišljene planove, široke i fokusirane na detalje i veću sliku. Putovanja, mentalne i fizičke aktivnosti moguće su dok traje ovaj tranzit. Vodite računa o svim pravnim pitanjima i ugovorima. Ovo je dobar period za dugoročne planove.
Lav | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter trigon Uran
e
Možda ćete dobiti neočekivane pogodnosti iz vedra neba. Neočekivane mogućnosti za rast sada se mogu javiti. Nova prijateljstva mogu nastati koja će vam omogućiti da proširite svoje vidike. Vaša snaga intuicije može isplivati na površinu u ovom periodu. Otvoreni ste za nove ideje.
Devica | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Uran sekstil Jupiter
f
Možda ćete dobiti neočekivane pogodnosti iz vedra neba. Neočekivane i neobične mogućnosti za rast sada se mogu javiti. Nova prijateljstva mogu nastati koja će vam omogućiti da proširite svoje vidike. Vaša snaga intuicije može isplivati na površinu. Vi ste otvoreni za nove ideje.
Vaga | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Merkur kvadrat Saturn
g
Narednih dana možete biti mrzovoljni. Saturn zna doneti loše raspoloženje. Depresija je moguća ali ce proći, ostanite optimista. Možda postoje kašnjenja sa elektronskom poštom ili pismom. Negativne prognoze zajedno sa nespremnošću da prihvatite ideje drugih je karakteristika ovog aspekta.
Škorpija | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Sunce sekstil Saturn
h
Samodisciplina i izdržljivost biće na dnevnom redu u predstojećem peridu. Bićete metodični, sistematski i možete napraviti veliki napredak jednostavno tako što ćete zavrnuti rukave i krenuti na posao. Vaši nadređeni će verovatno primetiti vaše efikasne napore i nagraditi vaš vredan rad.
Strelac | horoskop za period od 13/09/2021 do 19/09/2021
Aktivan astrološki aspekt: Mars konjukcija Mesec
i
Vaše emocije biće isuviše naglašene. Osetljivi ste i možete se osećati ignorisanim od drugih. Prošetajte i dođite u kontakt sa prirodom. Ovo će vam pomoći da skrenete misli sa sebe, zaboravite na stvari iz prošlosti i krenete dalje. Budite prijatni i pristojni sa ženskim osobama.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Astrologija poznatih
Pogledajte prikaze natalnih karti poznatih licnosti kao i uporedne horoskope poznatih parova.
Astrološka predviđanja
Uporedni horoskop
Pročitajte šta vas očekuje u narednom periodu na osnovu astroloških pokazatelja vaše natalne karte.