Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata? Registrujte se.
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Venera konjukcija Uran
j
Osećate se privlačno i ljudi oko vas to osećaju. Intuicija može biti od koristi za neke vrlo pozitivne rezultate. Osećate potrebu za emocionalnom slobodom ali nemojte praviti bilo kakve promene dok ste pod uticajem ovog aspekta. Možete osetiti ljubav na prvi pogled.
Vodolija | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter konjukcija Saturn
k
Bićete prilično ozbiljni dok traje ovaj tranzit i vodićete računa o dugoročnim ciljevima. Osećate potrebu da kombinujete razvoj i proširenje kroz razboritost i dobro upravljanje. Pokazujete dobro finansijsko upravljanje. Ovo je sjajna prilika da sprovedete u delo sve svoje poslovne i pravne poslove.
Ribe | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars trigon Pluton
l
Vašu ogromnu energiju i snagu volje možete iskoristiti kako biste pomogli drugima da postignu mnogo. Učinite nešto za dobrobit društva. Vaše akcije mogu biti inspiracija drugima, prema tome izađite napolje. Shvatićete da ostali žele da uspeju, pomozite im.
Ovan | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Uran
a
Nestrpljenje i nedostatak razuma mogući su u ovom periodu. Želite slobodu i želite da se probijete iz svoje trenutne situacije po svaku cenu. Zaštite se od ishitrenih zaključaka i uzimanja stvari zdravo za gotovo. Problemi se mogu javiti tokom putovanja. Odložite planirano putovanje.
Bik | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars kvadrat Mars
b
Tokom ovog tranzita bićete tvrdoglavi što može dovesti do nevolje. Usporite, bavite se sportom i odradite najvažnije poslove kada vam se hormoni malo smire. Budite oprezni u rukovanju sa vatrom, oštrim objektima i mehaničkim stvarima. Potrudite se danas da ne udaljavate ljude od sebe.
Blizanci | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Venera konjukcija Sunce
c
Ovo je dobar trenutak da se izrazite kroz kreativne i umetničke aktivnosti. Imate želju da budete sa ljudima koje volite. Vaša prirodna toplina i ljubaznost zaista se manifestuju danas. Pazite na osećanje samopovlađivanja i samoljublja. Ne rasipajte se u potrazi za zadovoljstvom.
Rak | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Merkur kvadrat Uran
d
Izbegavajte ishitrene govore i stvari koje možete izgovoriti u ljutnji u žaru trenutka. Nervoza, razdražljivost i neočekivani prekidi je ono sa čim ćete možda morati da se bavite. Budite ekstra oprezni dok putujete jer su moguće nesreće zbog nepažnje i nestrpljenja.
Lav | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars trigon Venera
e
Šarmantni ste i privlačni za suprotan pol. Drugi nalaze lepotu i harmoniju u vama. Danas je vaš dan. Vi takođe nalazite lepotu u drugima. Romantika je u vazduhu i vi ste spremni za nju. Umetnost, muzika i sve sto podiže duh je pravi izbor za vas. Recite voljenima kako se osećate.
Devica | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Sunce kvadrat Saturn
f
Možda ćete osetiti tendenciju da budete sebični. Mnogi problemi mogu se ublažiti razmišljanjem o drugim osobama. Osećaj usamljenosti može se pojaviti ali je verovatno samo to, osećaj. Ispunite prvo vaše dužnosti, onda imate puno pravo da počnete da razmišljate o drugim stvarima.
Vaga | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Merkur
g
Vaše odluke ne mogu biti savršene pod uticajem ovog tranzita. Možete biti skloni preterivanju i obećavanju više nego što možete ispuniti. Budite tolerantni prema stavovima drugih. Takođe, budite oprezni sa ugovorima i drugim pravnim pitanjima. Možete delovati zatvoreno ili samozadovoljno.
Škorpija | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Mars
h
Ovo nije period za rizikovanje. Možete doći u situaciju da obećavate više nego što možete da ispunite. Kontrološite se i zapamtite da svako mora da zna sopstvene granice. Potom, proverite vaše planove da biste se uverili kako sve ide uzlaznom putanjom. Ne žurite i budite strpljivi.
Strelac | horoskop za period od 06/04/2020 do 12/04/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter sekstil Mesec
i
Osećaćete se pažljivim i ljubaznim u svim ličnim odnosima. Imate priliv osećanja i emocija iz prošlosti koja su prijatna. Poslovne aktivnosti u vezi sa hranom, domaćim proizvodima ili uslugama kao i nekretninama ići će glatko. Odnosi sa ženama i široj javnosti su produktivni.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Dnevni horoskop
Pratite vaše dnevne astrološke pokazatelje bazirane na vašoj natalnoj karti i uskladite vaše aktivnosti kako biste izbegli neprijatne životne okolnosti.