Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata? Registrujte se.
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Merkur konjukcija Neptun
j
Vaša mašta radi prekovremeno. Možda ste zainteresovani za duhovne teme ili umetnost i muziku. Vaše mišljenje će težiti da bude idealističko a ne nužno realno. Držite noge na zemlji i glavu iznad oblaka. Zaustavite vaše sanjarenje ukoliko imate posao koji mora da se završi.
Vodolija | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars opozicija Venera
k
Možete izazvati suprotni pol u pogrešnom smeru dok traje ovaj tranzit. Male stvari koje radite mogu ih iritirati zbog čega ćete izgledati kao gruba i neotesana osoba. Vi i ljudi oko vas niste izgleda na istoj talasnoj dužini ovih dana. Time što ćete biti nežni a ne agresivni možete ublažiti antagonizme.
Ribe | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Venera
l
Ovo bi trebao da bude veoma harmoničan i lagan period za vas. Vaš glavni cilj treba da bude kontrola nad preteranim konzumiranjem hrane i pića ili u pogledu trošenja novca. Tokom ovog tranzita ćete se verovatno oduševiti nečim. Samo nemojte da se zanesete suviše.
Ovan | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Venera kvadrat Uran
a
Trebate se čuvati nestabilnih romantičnih situacija i neodgovornih stavova u odnosima. Postoji želja da se oslobodite obavezujućih odnosa i veza. Budite oprezni tokom ovog tranzita jer verovatno ne razmišljate svojom glavom, samo srcem, koje je vaša divlja strana trenutno.
Bik | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Sunce sekstil Uran
b
Ovo je dobar period za vašu kreativnost. Pozitivna iznenađenja moguća su sada kao što ste vi spremni za nove i neobične stvari. Možete otvoriti mnoge mogućnosti za dalji duhovni i lični razvoj. Osećate se slobodno i želite da letite kao orao, bezgranično i slobodno.
Blizanci | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Venera konjukcija Merkur
c
Vaše uvažavanje lepote, umetnosti, muzike i poezije biće stimulisano tokom ovog tranzita. Prijatni razgovori i harmonija su na dnevnom redu. Izrazite svoja osećanja onima koji su vam bliski. Lagane mentalne aktivnosti doneće uživanje i sreću. Kratka putovanja će prijati.
Rak | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars trigon Jupiter
d
U ovom periodu proširite i pretočite nove planove u delo. Poslovni poduhvati su potencirani, visoko obrazovanje, pravna pitanja, duhovna nastojanja i dobrotvorne aktivnosti. Sreća je svuda oko vas ali morate učiniti nešto kako bi se to i dogodilo. Nemojte samo sedeti i čekati da ona dođe vama.
Lav | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter opozicija Venera
e
Ovo bi trebalo da bude veoma harmonican i lagan period za vas. Vaš glavni cilj treba da bude kontrola nad preteranim konzumiranjem hrane i pića ili u pogledu trošenja novca. Vi ćete verovatno u predstoječim danima da se oduševite nečim. Samo nemojte da se zanesete suviše.
Devica | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter konjukcija Saturn
f
Bićete prilično ozbiljni dok traje ovaj tranzit i vodićete računa o dugoročnim ciljevima. Osećate potrebu da kombinujete razvoj i proširenje kroz razboritost i dobro upravljanje. Pokazujete dobro finansijsko upravljanje. Ovo je sjajna prilika da sprovedete u delo sve svoje poslovne i pravne poslove.
Vaga | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Merkur kvadrat Jupiter
g
Vaše odluke ne mogu biti savršene pod uticajem ovog tranzita. Možete biti skloni preterivanju i obećavanju više nego što možete ispuniti. Budite tolerantni prema stavovima drugih. Takođe, budite oprezni sa ugovorima i drugim pravnim pitanjima. Možete delovati zatvoreno ili samozadovoljno.
Škorpija | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars trigon Saturn
h
U narednim danima nećete imati nikakvih problema sa poslovima koji su zahtevni ili detaljani. Bićete organizovani, strpljivi, precizni i izdržljivi. Ovo je sjajan trenutak da se bavite rutinskim ili dosadnim poslovima jer se oni neće činiti toliko mučnim. Dajte sve od sebe i završićete mnoge stvari.
Strelac | horoskop za period od 16/12/2019 do 22/12/2019
Aktivan astrološki aspekt: Merkur sekstil Pluton
i
Vaše moći opažanja biće veoma oštre. Možete da odete pravo u srce materije sa veštinom hirurga. Možda ćete želeti da se igrate detektiva i otkrivate neke tajne. Vi imate mogućnost za dublje razumevanje stvari. Razgovori sa drugima mogu duboko da utiču na vaše mišljenje.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Dnevni horoskop
Pratite vaše dnevne astrološke pokazatelje bazirane na vašoj natalnoj karti i uskladite vaše aktivnosti kako biste izbegli neprijatne životne okolnosti.