Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata?
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars kvadrat Saturn
j
Ovih dana nećete moći da obuzdate svoj nemir i bes. Pazite se padova, povreda, opekotina i nezgoda. Budite oprezni i danas odrađujte stvari polako. Skoncetrišite se i organizujte se kako biste obavili svoje dužnosti. Današnji dan će proći, a sutra je novi dan. Prestanite da brinete.
Vodolija | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars konjukcija Neptun
k
Osećate li da malo sanjarite danas? Maštate li? Odlično! Preusmerite tu energiju u pisanje ili neku drugu kreaciju. Pretvorite vaše snove u realnost dok traje ovaj tranzit. Ne primajte svaku priču koju danas čujete k srcu. Pomozite nekome ko ima manje sreće od vas. Posetite bolesnog prijatelja.
Ribe | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars konjukcija Mesec
l
Vaše emocije biće isuviše naglašene. Osetljivi ste i možete se osećati ignorisanim od drugih. Prošetajte i dođite u kontakt sa prirodom. Ovo će vam pomoći da skrenete misli sa sebe, zaboravite na stvari iz prošlosti i krenete dalje. Budite prijatni i pristojni sa ženskim osobama.
Ovan | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Uran
a
Bićete inventivni i originalni dok traje ovaj tranzit. Ovo je dobar period za rad na mehaničkim stvarima, popravke na vašem automobilu ili oko kuće. Ne dopustite da vas naizgled loše okolnosti odvrate od završavanja poslova. Snaga vaše energije omogućiće vam da bilo koju prepreku prevaziđete bez problema.
Bik | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Venera trigon Saturn
b
Možete razviti ideje za organizovanje poslovnih aktivnosti u okviru ovog tranzita. Osećate se rezervisano u svakom nastojanju koje se odnosi na vezu. Ovo je dobar trenutak da započnete novu vezu, možda sa nekom starijom osobom. Poslovi sa zakonom trebalo bi da idu glatko.
Blizanci | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Merkur trigon Jupiter
c
Vaše odluke biće odlične. Pravite dobro promišljene planove, široke i fokusirane na detalje i veću sliku. Putovanja, mentalne i fizičke aktivnosti moguće su dok traje ovaj tranzit. Vodite računa o svim pravnim pitanjima i ugovorima. Ovo je dobar period za dugoročne planove.
Rak | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Uran
d
Nestrpljenje i nedostatak razuma mogući su u ovom periodu. Želite slobodu i želite da se probijete iz svoje trenutne situacije po svaku cenu. Zaštite se od ishitrenih zaključaka i uzimanja stvari zdravo za gotovo. Problemi se mogu javiti tokom putovanja. Odložite planirano putovanje.
Lav | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Venera konjukcija Uran
e
Osećate se privlačno i ljudi oko vas to osećaju. Intuicija može biti od koristi za neke vrlo pozitivne rezultate. Osećate potrebu za emocionalnom slobodom ali nemojte praviti bilo kakve promene dok ste pod uticajem ovog aspekta. Možete osetiti ljubav na prvi pogled.
Devica | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Merkur trigon Saturn
f
Imate oštro oko za detalje i praktičan rad će vam prijati. Vaša razmišljanja su duboka, praktična, organizovana i ciljna. Vi ste svesni svake misli i greške i vaš rad u ovom periodu biće usmeren ka preciznosti. Planovi su dobro promišljeni, zbog toga, verovatno ćete uspeti.
Vaga | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars kvadrat Mesec
g
Ovaj tranzit činiće vas vrlo temperamentnim i nervoznim. Tražite svađu, posebno sa ženama. Vaša osećanja su uzburkana i možete doći u nevolju ako dopistite sebi da vas savladaju osećanja ili hormoni. Budite oprezni u rukovanju sa vrelom vodom ili vatrom. Ne dozvolite da vas nezadovoljstvo savlada.
Škorpija | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Uran sekstil Jupiter
h
Možda ćete dobiti neočekivane pogodnosti iz vedra neba. Neočekivane i neobične mogućnosti za rast sada se mogu javiti. Nova prijateljstva mogu nastati koja će vam omogućiti da proširite svoje vidike. Vaša snaga intuicije može isplivati na površinu. Vi ste otvoreni za nove ideje.
Strelac | horoskop za period od 23/11/2020 do 29/11/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Venera
i
Harmonija u društvenim delatnostima je danas izražena. Odnos sa suprotnim polom je ugodan i zadovoljavajuć. Bićete romantični. Pokazite da brinete o nekome i da vam je stalo, oni će znati da to cene. Očistite kuću i preuredite je kako ste planirali. Učinite svoje okruženje lepšim.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Astrologija poznatih
Pogledajte prikaze natalnih karti poznatih licnosti kao i uporedne horoskope poznatih parova.
Astrološka predviđanja
Uporedni horoskop
Pročitajte šta vas očekuje u narednom periodu na osnovu astroloških pokazatelja vaše natalne karte.