Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata? Registrujte se.
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Venera opozicija Neptun
j
Možda zavaravate sebe, posebno kada su u pitanju veze. Verovatno razmišljate srcem a ne svojom glavom i to može dovesti do različitih vrsta problema. Možda ste previše voljni da se žrtvujete za vaše voljene osobe. Zadržite obe noge na zemlji. Izbegavajte nerealne fantazije.
Vodolija | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Venera konjukcija Mars
k
Postoji potreba za ljubavlju i stvarima koje čine da se osećate dobro. Vaša želja je jaka dok traje ovaj tranzit, uključujući i želju za suprotnim polom. Koristite kreativnu energiju za stvaranje, muziku ili pozorište. Obuzdajte svoju potrebu za jelima koja su previse slatka ili začinjena.
Ribe | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars trigon Venera
l
Šarmantni ste i privlačni za suprotan pol. Drugi nalaze lepotu i harmoniju u vama. Danas je vaš dan. Vi takođe nalazite lepotu u drugima. Romantika je u vazduhu i vi ste spremni za nju. Umetnost, muzika i sve sto podiže duh je pravi izbor za vas. Recite voljenima kako se osećate.
Ovan | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Mars
a
Ovo nije period za rizikovanje. Možete doći u situaciju da obećavate više nego što možete da ispunite. Kontrološite se i zapamtite da svako mora da zna sopstvene granice. Potom, proverite vaše planove da biste se uverili kako sve ide uzlaznom putanjom. Ne žurite i budite strpljivi.
Bik | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Merkur konjukcija Pluton
b
Snaga vaše volje biće iza vaših misli i reči. Imate planove da promenite stvari i posedujete neophodnu snagu da to učinite. Budite otvoreni sa drugima i budite tolerantni prema njihovim verovanjima. Ne morate uvek da budete vi u pravu i drugi će ceniti kada to vide u vama.
Blizanci | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Merkur kvadrat Saturn
c
Narednih dana možete biti mrzovoljni. Saturn zna doneti loše raspoloženje. Depresija je moguća ali ce proći, ostanite optimista. Možda postoje kašnjenja sa elektronskom poštom ili pismom. Negativne prognoze zajedno sa nespremnošću da prihvatite ideje drugih je karakteristika ovog aspekta.
Rak | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars opozicija Jupiter
d
Verovatno ste primetili da ste se raširili van normalnih granica u odnosima sa drugima. Mogli biste obećati više nego što možete dati. Ovo nije vreme da se uključite u riskantan posao ili investiciju. Želja za rizikom može biti velika dok je Mars u opoziciji sa Jupiterom. Bavite se sportom i osećaćete se bolje.
Lav | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Jupiter
e
Bićete skloni da preuzmete više nego što možete poneti, obećavajući više vremena nego što imate na raspolaganju i verovatno ćete trošiti previše. Ako ulažete velike napore kako bi sve što radite bilo u proporciji ovo može biti uspešno vreme za vas jer je vaš optimizam prilično visok.
Devica | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars kvadrat Sunce
f
Puni ste energije, imate jaku snagu volje i odbojnost prema bilo kakvoj suzdržanosti. Fizički, mentalni i verbalni sukobi su mogući danas. Vodite računa o ograničenju brzine jer je moguće da će vas policija zaustaviti. Vaša volja je danas na testu. Proverite koliko možete da izdržite.
Vaga | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars trigon Mesec
g
Vaše emocionalno stanje bi trebalo da bude veoma pozitivno. Osećate se jako dobro i puni ste energije. Šarmantni ste, seksi i harizmatični. Saradnja sa ženskim osobama i sa javnošću će ići lako u ovom trenutku. Izrazite sebe kroz neku vrstu emocionalnog izražavanja ili aktivnosti.
Škorpija | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Saturn
h
Akcija u kombinaciji sa samodisciplinom i upornošću biće istaknute u narednom periodu. Imaćete mnogo izdržljivosti i možete ostvariti sve što poželite. Vi ste organizovani i sistematični u svojim aktivnostima. Sada planirajte sve buduće ciljeve. Kontrolišite svoju energiju i svoje resurse.
Strelac | horoskop za period od 16/09/2019 do 22/09/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Merkur
i
Mnogo mentalne energije je dostupno u narednim danima. Planiranje, donošenje odluka, i preuzimanje akcije su ključne reči. Treba se fokusirati na komunikaciju. Počnite čitati knjige, telefonirajte, započnite potrebne poslove. Mentalna energija je u dobroj vezi sa fizičkom energijom.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Dnevni horoskop
Pratite vaše dnevne astrološke pokazatelje bazirane na vašoj natalnoj karti i uskladite vaše aktivnosti kako biste izbegli neprijatne životne okolnosti.