Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata?
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Venera trigon Merkur
j
Potraga ka laganim zadovoljstvima pruža vam sreću u ovom trenutku. Provedite vreme sa prijateljima u harmoničnom razgovoru. Idite u muzej ili u neku galeriju. Aktivnosti koje uključuju muziku su preporučljive. Umetnička stimulacija uma je dominantna danas.
Vodolija | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Sunce sekstil Saturn
k
Samodisciplina i izdržljivost biće na dnevnom redu u predstojećem peridu. Bićete metodični, sistematski i možete napraviti veliki napredak jednostavno tako što ćete zavrnuti rukave i krenuti na posao. Vaši nadređeni će verovatno primetiti vaše efikasne napore i nagraditi vaš vredan rad.
Ribe | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Sunce kvadrat Venera
l
Nedostatak osetljivosti može dovesti do emocionalnih teškoća sa onima koji su najbliži vama. Pokušajte da razumete osećanja drugih pre nego što ubacite svoj ego u priču. Imate priliku da naučite nešto vredno o sebi kroz odnose sa drugima. Izbegavajte popustljivost prema sebi.
Ovan | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Merkur sekstil Saturn
a
Ovaj aspekt donosi oštro oko za detalje i praktičan rad uma. Vaša razmišljanja su duboka, praktična, organizovana i ciljna. Vi ste svesni svake misli i greške u materijalu i vaš rad biće usmeren ka preciznosti. Planovi su dobro promišljeni, zbog toga, verovatno ćete uspeti.
Bik | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Uran sekstil Jupiter
b
Možda ćete dobiti neočekivane pogodnosti iz vedra neba. Neočekivane i neobične mogućnosti za rast sada se mogu javiti. Nova prijateljstva mogu nastati koja će vam omogućiti da proširite svoje vidike. Vaša snaga intuicije može isplivati na površinu. Vi ste otvoreni za nove ideje.
Blizanci | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Mesec trigon Jupiter
c
Pažljivi ste i spremni na saradnju u svim ličnim odnosima. Moguć je priliv osećanja i emocija iz prošlosti koja su prijatna i u kojima uživate. Poslovne aktivnosti u vezi sa hranom, domaćim proizvodima ili uslugama kao i nekretninama idu glatko. Odnosi sa ženama i široj javnosti su produktivni.
Rak | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Uran sekstil Merkur
d
Vaša razmišljanja biće genijalna, originalna, pametna, oštra i magnetna za druge. Vi ste puni energije i taj tip energije vam može pomoći da postignete više u ovom periodu. Nove i uzbudljive mogućnosti mogu se pojaviti kroz putovanja, razgovore sa drugima ili preko čitanja. Istražujte.
Lav | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Venera sekstil Neptun
e
Želite da izrazite svoju ljubav prema drugima kroz pomoć na bilo koji način. Vaša intuicija i mašta su jake i možete ih koristiti za kreiranje lepih i umetničkih dela. Slušajte vaš unutrašnji glas. Imate velike simpatije, saosećanja i razumevanje žena, članova porodice i onih u nevolji.
Devica | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Venera konjukcija Mesec
f
Trebalo bi da se osećate dobro pod uticajem ovog tranzita jer su vaša osećanja i emocije harmonični. Odnosi sa drugima, uključujući vašu porodicu verovatno će biti topli i prijatni. Možete imati tendenciju ka preteranom povlađivanju, lenjosti ili osetljivosti. Potrudite se da obuzdate apetit u narednim danima.
Vaga | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Venera kvadrat Neptun
g
Zavaravaćete sebe u narednom periodu, posebno kada su u pitanju veze. Verovatno razmišljate srcem a ne svojom glavom i to može dovesti do problema. Možda ste previše voljni da se žrtvujete za vaše voljene osobe. Bilo bi vam pametnije da zadržite noge na zemlji. Izbegavajte nerealne fantazije.
Škorpija | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Sunce opozicija Uran
h
Iznenađenja su moguća usled ovog tranzita. Ova iznenađenja mogu biti remetilačka i ako je tako, ona su tu kako bi vam pomogla da se razvijate. Gledajte na njih kao na izazov. Izbegavajte stvari koje radite samo da bi bili drugačiji. Pazite da vas vaša impulsivnost ne dovede do nezgode.
Strelac | horoskop za period od 19/04/2021 do 25/04/2021
Aktivan astrološki aspekt: Merkur opozicija Uran
i
Izbegavajte ishitrene govore i stvari koje možete izgovoriti u ljutnji u žaru trenutka. Nepraktične ideje, nervoza, razdražljivost i neočekivani prekidi je ono sa čim ćete možda morati da se bavite. Budite ekstra oprezni dok putujete jer su moguće nesreće zbog nepažnje i nestrpljenja.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Astrologija poznatih
Pogledajte prikaze natalnih karti poznatih licnosti kao i uporedne horoskope poznatih parova.
Astrološka predviđanja
Uporedni horoskop
Pročitajte šta vas očekuje u narednom periodu na osnovu astroloških pokazatelja vaše natalne karte.