Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata? Registrujte se.
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars kvadrat Sunce
j
Puni ste energije, imate jaku snagu volje i odbojnost prema bilo kakvoj suzdržanosti. Fizički, mentalni i verbalni sukobi su mogući danas. Vodite računa o ograničenju brzine jer je moguće da će vas policija zaustaviti. Vaša volja je danas na testu. Proverite koliko možete da izdržite.
Vodolija | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Venera trigon Saturn
k
Možete razviti ideje za organizovanje poslovnih aktivnosti u okviru ovog tranzita. Osećate se rezervisano u svakom nastojanju koje se odnosi na vezu. Ovo je dobar trenutak da započnete novu vezu, možda sa nekom starijom osobom. Poslovi sa zakonom trebalo bi da idu glatko.
Ribe | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Venera kvadrat Mars
l
Vaš odnos sa suprotnim polom nije harmoničan koliko ste vi očekivali. Pokušajte da pronađete balans u odnosima. Biće prisutna osećanja između ljubavi i mržnje. Skoncentrišite se na potrebe ljudi oko vas, manje na svoje. Problemi se mogu ispoljiti kroz sebičnost.
Ovan | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Pluton
a
Sada je vreme odmora, pravljenja planova i regenerisanja. Vaša snaga volje je jaka i sada možete učiniti sve što ste postavili sebi za zadatak. Sa uspehom možete povesti grupu u ostvarenje grupnih ciljeva. Možete pokazati put i ako ga sami nemate. Težak posao biće nagrađen.
Bik | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Merkur kvadrat Uran
b
Izbegavajte ishitrene govore i stvari koje možete izgovoriti u ljutnji u žaru trenutka. Nervoza, razdražljivost i neočekivani prekidi je ono sa čim ćete možda morati da se bavite. Budite ekstra oprezni dok putujete jer su moguće nesreće zbog nepažnje i nestrpljenja.
Blizanci | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Sunce kvadrat Uran
c
Iznenađenja su moguća u ovom periodu. Ova iznenađenja mogu biti remetilačka. Ona su tu kako bi vam pomogla da se psihički razvijate. Gledajte na njih kao na izazov. Problemi se mogu pojaviti zbog vašeg ekscentričnog ponašanja. Pazite da vas danas vaša impulsivnost ne dovede do nezgode.
Rak | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars konjukcija Neptun
d
Osećate li da malo sanjarite danas? Maštate li? Odlično! Preusmerite tu energiju u pisanje ili neku drugu kreaciju. Pretvorite vaše snove u realnost dok traje ovaj tranzit. Ne primajte svaku priču koju danas čujete k srcu. Pomozite nekome ko ima manje sreće od vas. Posetite bolesnog prijatelja.
Lav | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Mars
e
Ovo nije period za rizikovanje. Možete doći u situaciju da obećavate više nego što možete da ispunite. Kontrološite se i zapamtite da svako mora da zna sopstvene granice. Potom, proverite vaše planove da biste se uverili kako sve ide uzlaznom putanjom. Ne žurite i budite strpljivi.
Devica | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Uran
f
Bićete inventivni i originalni dok traje ovaj tranzit. Ovo je dobar period za rad na mehaničkim stvarima, popravke na vašem automobilu ili oko kuće. Ne dopustite da vas naizgled loše okolnosti odvrate od završavanja poslova. Snaga vaše energije omogućiće vam da bilo koju prepreku prevaziđete bez problema.
Vaga | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter sekstil Jupiter
g
Ovaj tranzit donosi koristi kroz obrazovanje, filozofiju, pravne poslove, religiju ili putovanja. Ovo je dobro vreme da se proširite na nove oblasti za dodatan lični razvoj. Finansije se mogu povećati dok traje ovaj tranzit.
Škorpija | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Venera trigon Uran
h
Uzbudljive i neočekivane poslovne mogućnosti mogu se javiti. Vi ste šarmantni, duhoviti i drugi vas žele u svojoj blizini. Odisaćete nekim magnetizmom koji privlači ljude bliže vama. Osećate energiju u vama i vi osećate kao da bi se nešto moglo dogoditi. Intuicija vam je jaka.
Strelac | horoskop za period od 13/01/2020 do 19/01/2020
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Pluton
i
Možete pokušati da prenesete svoja verska uverenja drugima u ovom trenutku. Vaša zelja da reformišete druge može biti praćena namerama da se sami poboljšate. Konflikt može nastati kod finansijskih stvari koje se tiču poreza ili nasledstva. Ponos i arogancija mogu doneti probleme.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Dnevni horoskop
Pratite vaše dnevne astrološke pokazatelje bazirane na vašoj natalnoj karti i uskladite vaše aktivnosti kako biste izbegli neprijatne životne okolnosti.