Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata? Registrujte se.
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Venera sekstil Merkur
j
Potraga ka laganim zadovoljstvima pruža vam sreću u ovom periodu. Provedite vreme sa prijateljima u harmoničnom razgovoru. Idite u muzej ili u neku galeriju. Aktivnosti koje uključuju muziku su preporučljive. Umetnička stimulacija uma je dominantna.
Vodolija | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Sunce trigon Jupiter
k
Ovo bi trebao da bude srećan period za vas. Dobar trenutak za planiranje akcija. Proširite svoje vidike i probajte nešto novo da naučite. Ovo je dobro vreme da razvoj, da budete velikodušni i brižni kao i da učinite druge srećnim. Pitajte svog šefa za povišicu, raspoložen je danas.
Ribe | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars konjukcija Pluton
l
Možete biti u iskušenju da se svađate sa ljudima u toku ovog tranzita. Mnogo se može postići ako budete koristili svoju energiju i samouverenost. Nemojte pokušavati da kontrolišete ljude ili događaje. Koncentrišite se na ono najbolje u sebi i stvari će se razvijati u dobrom smeru. Izbegavajte sukobe.
Ovan | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter trigon Mars
a
U ovom periodu proširite i pretočite nove planove u delo. Poslovni poduhvati su potencirani, visoko obrazovanje, pravna pitanja, duhovna nastojanja i dobrotvorne akcije. Sreća je svuda oko vas ali morate učiniti nešto kako bi se to i dogodilo. Nemojte samo sedeti i čekati da ona dođe vama.
Bik | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Mars
b
Ovo nije period za rizikovanje. Možete doći u situaciju da obećavate više nego što možete da ispunite. Kontrološite se i zapamtite da svako mora da zna sopstvene granice. Potom, proverite vaše planove da biste se uverili kako sve ide uzlaznom putanjom. Ne žurite i budite strpljivi.
Blizanci | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Merkur trigon Jupiter
c
Vaše odluke biće odlične. Pravite dobro promišljene planove, široke i fokusirane na detalje i veću sliku. Putovanja, mentalne i fizičke aktivnosti moguće su dok traje ovaj tranzit. Vodite računa o svim pravnim pitanjima i ugovorima. Ovo je dobar period za dugoročne planove.
Rak | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Venera trigon Saturn
d
Možete razviti ideje za organizovanje poslovnih aktivnosti u okviru ovog tranzita. Osećate se rezervisano u svakom nastojanju koje se odnosi na vezu. Ovo je dobar trenutak da započnete novu vezu, možda sa nekom starijom osobom. Poslovi sa zakonom trebalo bi da idu glatko.
Lav | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Neptun
e
Mašta i intuicija su jake u ovom periodu. Ovo je dobar trenutak da se uključite u umetnost, slikarstvo ili duhovne aktivnosti kao što su molitve ili meditacije. Energiju takođe možete iskoristiti ukoliko se uključite u dobrotvorni rad. Odvojite vreme za razmišljanje, doćićete do novih ideja.
Devica | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Merkur trigon Saturn
f
Imate oštro oko za detalje i praktičan rad će vam prijati. Vaša razmišljanja su duboka, praktična, organizovana i ciljna. Vi ste svesni svake misli i greške i vaš rad u ovom periodu biće usmeren ka preciznosti. Planovi su dobro promišljeni, zbog toga, verovatno ćete uspeti.
Vaga | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Venera
g
Ovo bi trebao da bude veoma harmoničan i lagan period za vas. Vaš glavni cilj treba da bude kontrola nad preteranim konzumiranjem hrane i pića ili u pogledu trošenja novca. Tokom ovog tranzita ćete se verovatno oduševiti nečim. Samo nemojte da se zanesete suviše.
Škorpija | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Sunce kvadrat Saturn
h
Možda ćete osetiti tendenciju da budete sebični. Mnogi problemi mogu se ublažiti razmišljanjem o drugim osobama. Osećaj usamljenosti može se pojaviti ali je verovatno samo to, osećaj. Ispunite prvo vaše dužnosti, onda imate puno pravo da počnete da razmišljate o drugim stvarima.
Strelac | horoskop za period od 14/10/2019 do 20/10/2019
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter sekstil Venera
i
Mir i harmonija biće dominantni u ovom periodu. Ljudi vas vole i vi volite njih. Želećete da pomognete drugima jer ste puni prijateljstva. Finansijske transakcije idu glatko i ima izgleda da ćete privući novac ili materijalne stvari. Odnosi sa partnerom su topli. Postoji ljubav u vazduhu.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Podeli ovaj tekst sa prijateljima
Dnevni horoskop
Pratite vaše dnevne astrološke pokazatelje bazirane na vašoj natalnoj karti i uskladite vaše aktivnosti kako biste izbegli neprijatne životne okolnosti.