Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata?
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Mesec kvadrat Merkur
j
Emocije će uticati na bistrinu vaših misli. Teško vam je da budete objektivni. Vaše srce vuče u jednom pravcu ali glava vam kaže nešto drugo. Odvojite činjenice od osećanja. Pazite se neodlučnosti i mentalne gimnastike.
Vodolija | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Mesec konjukcija Pluton
k
Ovaj tranzit stimuliše vašu želju da promenite osnovne strukture svog života. Može vam se javite želja da menjate karijeru ili da izađete iz emotivne veze. Ako stvari ne funkcionišu, ovaj tranzit pruža neophodan podsticaj za preduzimanje akcija. Međutim, to takođe može stvoriti nepotreban haos u vašem životu ako dozvolite da vas snažna osećanja obuzmu. Na manje ozbiljnom nivou, uobičajeno je da imate potrebu da promenite neki aspekt svakodnevnog života koji vam se ne sviđa, poput ponovnog uređenja doma ili promene frizure.
Ribe | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Merkur kvadrat Saturn
l
Narednih dana možete biti mrzovoljni. Saturn zna doneti loše raspoloženje. Depresija je moguća ali ce proći, ostanite optimista. Možda postoje kašnjenja sa elektronskom poštom ili pismom. Negativne prognoze zajedno sa nespremnošću da prihvatite ideje drugih je karakteristika ovog aspekta.
Ovan | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter opozicija Pluton
a
Možete pokušati da prenesete svoja kulturna uverenja drugima. Vaša želja da reformisete druge može biti praćena namerama da se sami poboljšate. Konflikt može nastati kod finansijskih stvari koje se tiču poreza, osiguranja ili nasledstva. Preterani ponos može doneti probleme.
Bik | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Sunce konjukcija Pluton
b
Osećaćete se dobro na poslu, snažne volje i snage. To će se iskazati kao želja da se izgradi nešto novo ili će se pojaviti u nekoj vrsti želje da kontrolišete nekoga. Shvatite da ne možete kontrolisati bilo koga, nego sebe. Koristite energiju da dobijete veću samokontrolu.
Blizanci | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Sunce kvadrat Saturn
c
Možda ćete osetiti tendenciju da budete sebični. Mnogi problemi mogu se ublažiti razmišljanjem o drugim osobama. Osećaj usamljenosti može se pojaviti ali je verovatno samo to, osećaj. Ispunite prvo vaše dužnosti, onda imate puno pravo da počnete da razmišljate o drugim stvarima.
Rak | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Mars kvadrat Jupiter
d
Ovo nije period za kockanje ili rizikovanje. Možete se osećati suviše optimistično i taj optimizam nije poželjan danas. Odložite poslove do isteka roka. Potom, proverite vaše planove da biste se uverili kako sve ide uzlaznom putanjom. Ne žurite. Obuzdajte svoje impulsivne reakcije.
Lav | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Uran sekstil Jupiter
e
Možda ćete dobiti neočekivane pogodnosti iz vedra neba. Neočekivane i neobične mogućnosti za rast sada se mogu javiti. Nova prijateljstva mogu nastati koja će vam omogućiti da proširite svoje vidike. Vaša snaga intuicije može isplivati na površinu. Vi ste otvoreni za nove ideje.
Devica | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter trigon Mesec
f
Pažljivi ste i spremni na saradnju u svim ličnim odnosima. Moguć je priliv osećanja i emocija iz prošlosti koja su prijatna i u kojima uživate. Poslovne aktivnosti u vezi sa hranom, domaćim proizvodima ili uslugama kao i nekretninama idu glatko. Odnosi sa ženama i široj javnosti su produktivni.
Vaga | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Mesec
g
Ovaj tranzit povećava vaše uživanje u suprotnom polu. Ovo je dobro vreme da se emotivno povežete sa drugima, da brinete o nekome i da neko brine o vama. Nazovite svoju majku ili drugu osobu do koje vam je stalo i recite joj da je volite. Danas je emocionalno izražavanje pod velikim uticajem. Pojačana je i fizička vitalnost.
Škorpija | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Mars opozicija Mesec
h
Osobe koje su vam najbliže mogu vam ići na živce ili vi njima dok traje ovaj tranzit. Male navike ljudi mogu vas iritirati. Opustite se. Osoba sa kojom ste u emocionalnoj vezi može biti ta na kojoj ispoljavate vaše frustracije. Idite vašim putem i budite obzirni prema ljudima danas, pogotovo ženama.
Strelac | horoskop za period od 26/09/2022 do 02/10/2022
Aktivan astrološki aspekt: Mars konjukcija Venera
i
Postoji potreba za ljubavlju i stvarima koje čine da se osećate dobro. Vaša želja je jaka dok traje ovaj tranzit, uključujući i želju za suprotnim polom. Koristite kreativnu energiju za stvaranje, muziku ili pozorište. Obuzdajte svoju potrebu za jelima koja su previse slatka ili začinjena.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Astrologija poznatih
Pogledajte prikaze natalnih karti poznatih licnosti kao i uporedne horoskope poznatih parova.
Astrološka predviđanja
Uporedni horoskop
Pročitajte šta vas očekuje u narednom periodu na osnovu astroloških pokazatelja vaše natalne karte.