Natalne karte
Želite da kreirate vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem svih astroloških tranzita i aspekata?
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop
Uporedni horoskop dve natalne karte, tačnije dve osobe i njihovih natalnih karti pokazaće stepen njihovog skladnog odnosa i moguće zajedničke perspektive.
Nedeljni horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Astrološka predviđanja za narednih sedam dana
Za budući period u trajanju od 7 dana prikazaćemo vam sve astrološke aspekte po horoskopskim znacima koji će u tom periodu biti aktivni zajedno sa svim tumačenjima. Na ovaj način možete unapred planirati svoje privatne ili poslovne aktivnosti. Ovo može biti od velikog značaja za donošenje odluka koje vam mogu uticati na sve aspekte života.

Preciznije atrološke pokazatelje urađene na osnovu vaše natalne karte odnono podataka o mestu i vremenu vašeg rođenja možete pogledati na ovoj strani.
Jarac | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Mesec sekstil Merkur
j
Vaš svesni um je u skladu sa vašim podsvesnim i vaše misli i osećanja skladno rade zajedno. Možete biti veoma ubedljivi u razgovoru. Drugi reaguju na vaše misljenje i mogu razumeti šta želite da im prenesete. Možda ćete razgovarati sa nekim ko ima emocionalni problem.
Vodolija | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Venera opozicija Venera
k
Verovatno ste prilično samopopustljivi u ovom trenutku i verovatno nećete završiti planiran posao dok traje ovaj tranzit. Obratite pažnju na potrošnju i budite pažljiviji. Ne zaključujte ugovorne obaveze dok traje ovaj tranzit jer nećete biti zadovoljni sa rezultatima kasnije.
Ribe | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Mars kvadrat Uran
l
Možete se osećati van svake kontrole. Nedopustite da vas nadjačaju impulsivnost i nestrpljivost. Moguće su nezgode vezane za automobile, mašine, struju. Budite pažljivi i ne opuštajte se. Nepažnja je vaš najveći neprijatelj u ovom periodu. Ovo je vreme povoljno za nervozu. Izbegavajte stres.
Ovan | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Venera trigon Jupiter
a
Ljudi vas danas vole i vi volite njih. Napustićete svoj uobičajen način funkcionisanja da biste pomogli drugima jer ste puni prijateljskih osećanja i želite da vidite druge osobe zadovoljne. Finansijske transakcije su uspešne i izgleda da privlačite novac i materijalne stvari u ovom periodu.
Bik | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Venera sekstil Pluton
b
Vaše emocije su duboke i snažne. Ovo može biti dobar period za prepravke ili druge izmene u vašem domu u nadi da će doneti lepotu i harmoniju u vaš život. Ovo je dobro vreme da pronađete nove primene starih ili odbačenih stvari koje više ne služe vašim potrebama.
Blizanci | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Sunce kvadrat Uran
c
Iznenađenja su moguća u ovom periodu. Ova iznenađenja mogu biti remetilačka. Ona su tu kako bi vam pomogla da se psihički razvijate. Gledajte na njih kao na izazov. Problemi se mogu pojaviti zbog vašeg ekscentričnog ponašanja. Pazite da vas danas vaša impulsivnost ne dovede do nezgode.
Rak | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Merkur sekstil Jupiter
d
Vaše odluke su odlične u ovom periodu. Pravite dobro promišljene planove, široke i fokusirane na detalje i veću sliku. Putovanja, mentalne i fizičke aktivnosti moguće su dok traje ovaj tranzit. Vodite računa o svim pravnim pitanjima i ugovorima. Ovo je dobar period za dugoročne planove.
Lav | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Venera
e
Harmonija u društvenim delatnostima je danas izražena. Odnos sa suprotnim polom je ugodan i zadovoljavajuć. Bićete romantični. Pokazite da brinete o nekome i da vam je stalo, oni će znati da to cene. Očistite kuću i preuredite je kako ste planirali. Učinite svoje okruženje lepšim.
Devica | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Mars sekstil Uran
f
Bićete inventivni i originalni dok traje ovaj tranzit. Ovo je dobar period za rad na mehaničkim stvarima, popravke na vašem automobilu ili oko kuće. Ne dopustite da vas naizgled loše okolnosti odvrate od završavanja poslova. Snaga vaše energije omogućiće vam da bilo koju prepreku prevaziđete bez problema.
Vaga | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Jupiter kvadrat Jupiter
g
Bićete skloni da preuzmete više nego što možete poneti, obećavajući više vremena nego što imate na raspolaganju i verovatno ćete trošiti previše. Ako ulažete velike napore kako bi sve što radite bilo u proporciji ovo može biti uspešno vreme za vas jer je vaš optimizam prilično visok.
Škorpija | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Venera opozicija Sunce
h
Nedostatak osetljivosti može dovesti do teškoća sa onima koji su vam najbliži. Pokušajte da razumete osećanja drugih pre nego što ubacite svoj ego u situaciju. Imate priliku da naučite nešto vredno o sebi kroz odnose sa drugima. Izbegavajte popustljivost prema sebi i lenjost.
Strelac | horoskop za period od 15/07/2024 do 21/07/2024
Aktivan astrološki aspekt: Venera konjukcija Mars
i
Postoji potreba za ljubavlju i stvarima koje čine da se osećate dobro. Vaša želja je jaka dok traje ovaj tranzit, uključujući i želju za suprotnim polom. Koristite kreativnu energiju za stvaranje, muziku ili pozorište. Obuzdajte svoju potrebu za jelima koja su previse slatka ili začinjena.
Tumačenje natalne karte i astrološka predviđanja

Kreirajte besplatno vašu natalnu kartu sa kompletnim tumačenjem i saznajte šta vas čeka u budućnoti i donesite ispravne odluke vezane za sve bitne aspekte vašeg života kao i vama bitnih osoba.

Upišite vaše podatke

Astrologija poznatih
Pogledajte prikaze natalnih karti poznatih licnosti kao i uporedne horoskope poznatih parova.
Astrološka predviđanja
Uporedni horoskop
Pročitajte šta vas očekuje u narednom periodu na osnovu astroloških pokazatelja vaše natalne karte.