Politika privatnosti, reklamacije i uslovi korišćenja

Kontakt podaci - korisnički servis

U svakom trenutku možete nas kontaktirati kako bi rešili nedoumice u vezi sa korišćenjem naše online platforme ili ako imate pitanja vezana za naše usluge.

Agencija Mali oblak
Jelke Bojkić Makavejev 5b
PIB: 1016704809
Matični broj: 66944867
Telefon: 063 / 354 038
Email: mali.oblak.bg@gmail.com


Servisi i usluge koje vam nudimo
Planetarijum.com je sajt koji se bavi astrologijom i proračunom astroloških pokazatelja i kao takav nudi korisnicima uslugu prikaza traženih astroloških informacija. Većina usluga i servisa koje vam nudimo su potpuno besplatne i na našem sajtu ili android aplikaciji možete dobiti besplatno kreiranje i detaljno tumačenje natalne karte za neograničen broj osoba. Takođe, možete besplatno pratiti sve promene vaših dnevnih astroloških informacija kao što su astrološki tranziti koji se trenutno proračunavaju na osovu podataka iz vaše natalne karte. Pored ovih usluga, omogućili smo i prikaz dnevnih i nedeljnih horoskopa. Među uslugama koje nudimo kao plaćeni servis su astrološka predviđanja, kreiranje uporednih natalnih karti za osobe za koje to želite kao i Planetarijum plus servis koji vam pruža dodatne informacije vezane za prikaz dnevnih tranzita. Trenutna cena ovih usluga je prikazana na svakoj strani koja vas obaveštava o potrebnoj uplati.

Dostava robe
Obzirom da nudimo uslugu elektronskog servisa dostava usluga je trenutna u elektronskom obliku.

Politika privatnosti
U ime Planetarijuma obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni na Planetarijum.com odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita podataka o finansijskoj transakciji
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje Halkbank AD Beograd kao procesor, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama Vendora banke Payten-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Reklamacije - Povraćaj sredstava
Na sajtu www.planetarijum.com isključivo vršite kupovinu astroloških informacija u vidu trenutne elektronske usluge. Samim tim pošto je usluga trenutnog tipa, povraćaj novčanih sredstava nije moguć, zato vas molimo da pre same kupovine dobro proverite da li je usluga koju želite da kupite za vas i da li vam odgovara. Za sve informacije o samim uslugama možete dobiti na našu email adresu.

Uslovi korišćenja
Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Upotreba internet sajta
Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali. Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije
Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje Halkbank AD Beograd kao procesor, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama Vendora banke Payten-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.