» vaša natalna karta » postavite pitanje astrologu » sanovnik » SMS astrolog
Primer postavljenog pitanja astrologu - Sanja 22/05/1978, Zagreb
Da li će se uskoro rešiti moji poslovni problemi?

Sanja 22/05/1978 06:35 am Zagreb

Aspekti koji se odnose na radno mesto u ovom trenutku nisu ozbiljnije ugorženi pozicijama tranzitnih planeta što govori u prilog tome da će eventualna kriza na radnom mestu kratko trajati i da nema potrebe da Sanja posebno brine oko toga. S obzirom na to da Sanja u svom natalnom horoskopu ima Neptuna u 6. kući ovo može značiti da je okolina na poslu ponekad prilično nepristupačna ka njoj, da Sanja veoma često može biti meta tračeva ali da ne bi trebalo da se i sama upušta u priče sa kolegama već da se drži na distanci. Za nju je uvek pametnije da ne govori ono što misli, ma koliko joj to bilo teško, jer će ako ćuti uvek na poslu bolje prolaziti. S vremena na vreme izložena je uticaju ljudi koji vole da manipulišu ili spletkare ali će uvek neoštećena izlaziti iz takvih situacija. Položaj Meseca u znaku Škorpiona na vrhu njenog polja posla govori o tome da bi trebalo da se čuva žena jer joj žene nisu iskreni prijatelji i mora da bude posebno oprezna kome poklanja svoje poverenje. Što se tiče položaja polja karijere samo njegovo mesto u Ribama sluti na izvesne teškoće na poslu, na neke nejasne situacije, a Sanji je teško da proceni ljude na ispravan način i upravo zbog toga može dolaziti do problema. Sanjin posao možda neće biti fizički težak ali će je veoma trošiti u mentalnom smislu. Ipak, jasno je da tranzitni uticaji Jupitera i Urana do kraja ove 2010. godine štite Jelenu kroz radno mesto tako da ona u suštini ne bi trebalo da reaguje niti da pridaje veliki značaj ljudima sa kojima radi, jer niko od njih neće moći ozbiljno da joj naškodi, već će je uglavnom provocirati samo sitnicama. U ovom periodu takođe ne vidim pokazatelje koji donose promene kroz posao, manje- više sve će biti isto sa tendencijom blagog poboljšanja.

Na osnovu analize natalnih položaja planeta mogu da zaključim da je Sanja veoma kvalitetna osoba koja ima odličnih predispozicija da u poslu postigne značajan uspeh ali samo pod uslovom da stekne samopouzdanje. Uticaji okoline su kod nje veoma jaki, ona je zbog toga često kolebljiva i nije uvek sigurna u to kakav potez da napravi. Često će u životu sumnjati u sebe, i to bez nekog posebnog razloga. Biće joj teško da stekne stabilnu poziciju, napredovanje u karijeri će kod nje ići sporo, ali ona mora biti uporna i konstantno se usavršavati. Tek sa godinama, kada bude sazrela, shvatiće da se njen trud isplatio, a kroz izazove će bolje upoznati sebe i pomeriti granice sopstvenih mogućnosti.

Ukoliko ikada bude razmišljala o mogućem radu u inostranstvu to za nju može biti izuzetno dobar izbor, obzirom na to da će joj stranci biti naklonjeni i da kroz kontakte sa njima može profitirati. Čini mi se da će više puta u životu imati dobrih ponuda koje se odnose na inostranstvo ali je pitanje da li će ih iskoristiti, s obzirom na to da je jako vezana za podneblje na kome je rođena. Možda je za Sanju najbolje rešenje da se inostranstvu u jednom periodu života okrene samo privremeno, da se nakon toga vrati u svoju domovinu, i nastavi sa onim poslovima koje je ovde započela.

Sanja će tokom svoje karijere imati velikih uspona i padova, ali bi naredni period mogao doneti veću stabilnost ukoliko bude umela da se nametne okolini i potrudi se da dođe u prvi plan. Ne bi trebalo da čini stvari zbog toga što okolina to od nje zahteva, već bi trebalo da postane odlučnija u svojim stavovima i da se zrelo suoči sa problemima koje ima. Povoljnih okolnosti i dobrih šansi će još biti, ova trenutna kriza će za Sanju biti jedna sasvim prolazna stvar.
Želite da saznate svoju budućnost? Postavite pitanje astrologu

Naslovna strana | Natalna karta | Sanovnik | Registrujte se | Ulaz za članove | Zaboravili ste šifru?