» vaša natalna karta » postavite pitanje astrologu » sanovnik » SMS astrolog
Primer postavljenog pitanja astrologu - Milica 10/03/1977, Novi Sad
Kakav muškarac bi mi odgovarao po pitanju braka?

Milica je rođena u znaku Riba sa podznakom u Jarcu i položajem Meseca u Škorpionu. Analizom njene natalne karte može se zaključiti da joj je ljubavni život veoma promenljiv iako ona suštinski teži stabilnosti. Brak kao institucija je za nju važna stvar i učiniće sve kako bi jednog dana ostvarila svoje snove i imala srećnu porodicu. U mladosti će imati dosta veza, privlačiće je muškarci koji su od nje mlađi, voleće promene i izazove i živeće lagodno i opušteno. Lako će ulaziti u veze ali će ih brzo i prekidati. Mogla bi da bude veoma popularna u društvu u kome se kreće. Ima visoke kriterijume po kojima bira muškarce sa kojima ostvaruje veze. Međutim, često će imati osećaj da mnogo ljubavi daje a malo emocija dobija, jer njeni partneri uglavnom neće znati na pravi način da izraze svoju naklonost prema njoj. Neusklađenost po pitanju međusobne komunikacije uglavnom će dovoditi do brzih prekida veza. Vremenom, Milica će se menjati, sazrevati i u emotivnom smislu počeće da traži stabilnije partnere koji bi na duže vreme mogli da joj okupiraju pažnju. Postaće joj bitan status partnera, njegova materijalna i poslovna stabilnost, mogućnost da joj omogući komforan život. Sve njene avanturističke sklonosti vremenom će nestati i oko 32.godine života mogla bi da upozna muškarca koji će joj već na prvi pogled privući pažnju. To poznanstvo desiće se kroz posao, može se desiti da u pitanju bude muškarac koji je veoma uspešan i koji bi Milici mogao pomoći da u poslu napreduje. On bi po svojim godinama trebalo da bude stariji od Milice, ili eventualno ozbiljniji, zreliji tip ličnosti. U početku će njihova veza biti tajna, a ovaj muškarac mogao bi da bude razveden (ili je bar ranije imao dužu vezu koja je podrazumevala zajednički život sa nekim). Ljubav će u ovom odnosu da se desi spontano, strastveno, brzo, veza ne bi trebalo da traje duže od 2 godine pre nego što preraste u brak, jer brak je Milici predodređen za 34. godinu života.

Teško je definisati to kakav tip muškarca bi za MIlicu bio idealan, jer je ona veoma izbirljiva ali i sklona tome da propušta neke dobre šanse. Njen život biće vrlo buran, pun velikih uspona i padova, i retko kada će moći da planira stvari unapred i da se drži svojih planova. Nesvesno privlači komplikovane muškarce, one koji se od nje dosta razlikuju. Međutim, ono što Milici suštinski pravi problem je sklonost ka sumnjičavosti i ljubomori, jer ona ne veruje svojim partnerima i teško se otvara u emotivnom smislu. Svoju emotivnost njeni partneri će kriti ili neće umeti dobro da izraze osećanja pa ona zbog toga može imati unutrašnji osećaj nesigurnosti. Milica je u suštini realna i stabilna osoba kojoj je važno da neguje tradicionalne porodične vrednosti pa će zbog toga tražiti muškarca koji joj je u tom pogledu sličan, nekoga ko je okrenut porodici, roditeljima i najbližima.

Glavna lekcija koju bi Milica trebalo da nauči jeste da počne da veruje svojim partnerima, da nikada sama ne izaziva sukobe, da ne veruje uvek svemu što čuje već da se više osloni na svoje unutrašnje osećaje. Ona može imati izvanrednu intuiciju ali je ne koristi dovoljno već uvek teži tome da racionalno objašnjava stvari. Takođe, mora da shvati da ne postoje savršeni odnosi među ljudima, ali da se dobar odnos sa nekim može postići uz međusobnu podršku i veliko razumevanje. Takođe, ne bi trebalo da meri koliko ljubavi daje, već da se što više emotivno otvori. Osobe koje je upoznaju na prvi pogled često imaju problem sa time da procene kakva je Milica suštinski jer njena spoljašnjost ponekad deluje previše odmereno i kruto. Preterano je samokritična i trebalo bi da počne da na život gleda sa vedrije strane.
Želite da saznate svoju budućnost? Postavite pitanje astrologu

Naslovna strana | Natalna karta | Sanovnik | Registrujte se | Ulaz za članove | Zaboravili ste šifru?